Vincwijcweg 12
6941RG
DIDAM
tel. 0316-221919

Na twee overwinningen konden we ons zaterdag 2 oktober opmaken voor de uitwedstrijd tegen DVC ’26 uit Didam.
Na een “rustige” warming-up begon de enerverende wedstrijd wat bij rust resulteerde in een 1-0 achterstand. Tijd voor een “donderspeech” in de kleedkamer of toch niet☺?

De kids hadden de boodschap zelf wel begrepen en gingen in de tweede helft vol in de aanval, van 1-0 achter naar 2-1 voor, helaas uit de spaarzame counters wist de tegenstander tegen te scoren, van 2-1 voor naar 2-2 en van 3-2 voor naar vlak voor tijd in 3-3.
Uiteindelijk twee tevreden teams en daar gaat het om! Top! En de jonge trainers, die op zaterdag ook zelf moeten voetballen, Noud, Jelle en Jules kunnen tevreden zijn (binnenkort meer over deze toppers bij OBW).