Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Corona

Corona

Vanaf zaterdag 25 september zullen er nieuwe coronamaatregelen van kracht zijn. Deze maatregelen treffen natuurlijk ook onze vereniging.

Komende zaterdag, bij de start van het competitievoetbal, vervalt de 1,5 meter afstand regel. Iedereen mag weer naar de club komen om zijn of haar team aan te moedigen. Geen beperkingen meer in aantallen voor supporters langs de lijn en voetballers op het veld. Met elkaar dus weer genieten van al het moois wat voetbal te bieden heeft, op het veld en langs de lijn.

Ook voor de horeca vervalt de 1,5 meter vanaf 25 september 2021. Echter heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de kantine. Wel blijft het mogelijk om zonder coronatoegangsbewijs eten of drinken af te halen bij de bar.

Wanneer er geen Coronatoegangsbewijs nodig is:

  • voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken

 

Wanneer er wel een Coronatoegangsbewijs nodig is:

  • voor het nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte voor de kantine.

 

Al met al maatregelen waarbij wij als vereniging ook moeten improviseren. Onze kantine zal dus “opgedeeld” worden, zodat ook wij aan de voorwaarden voldoen.

Begrijp goed dat OBW deze regels niet zelf heeft bedacht, maar dat ze wel uitgevoerd dienen te worden. Ons verzoek is dan ook om de regels te hanteren en eventuele aanwijzingen van bestuur, coronateam en kantinepersoneel op te volgen.

Hopelijk wordt het voor OBW weer een prachtig seizoen:

“De club voor mij is OBW, OBW dat is het gevoel”

 

Hartelijk dank voor jullie begrip.

 

Coronateam en Bestuur OBW

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!