• Bestel uw eigen s.v. OBW TRAININGSPAK!

   

  Vanaf dinsdag 2 april 2019 kunt u weer uw eigen s.v. OBW trainingspak bestellen. De inschrijfperiode sluit op maandag 29 april 2019. 

  Prijs:
  De trainingspak is van het merk Hummel (zie afbeelding hieronder). Vanaf dit seizoen is er een nieuw model trainingspak (alleen met zwarte broek).
  De prijs voor het trainingspak is € 33,00. De trainingspak is mede mogelijk gemaakt door de sponsorbijdrage van de Griethse Poort ETEN - FEESTEN - BOWLEN. U kunt tegen een meerprijs van € 7,50 initialen op uw trainingspak laten zetten.  

  Maten:
  De volgende maten zijn verkrijgbaar: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 - S - M - L - XL - XXL. Het pak wordt alleen als echt pak geleverd. Hij is niet te bestellen met een andere maat jack dan broek. Wij adviseren U om even langs Intersport Luising ZEVENAAR te gaan om de juiste maat te passen.  

  Bestellen:
  U kunt uw trainingspak bestellen via info@degriethsepoort.nl. 
  Gaarne bij bestelling uw naam, team, maat trainingspak, eventueel de initialen, e-mailadres en telefoonnummer doorgeven. U kunt ook bestellen via de intekenlijst achter de bar in de kantine. 

  Levertijd:

  De levertijd zal ± 2 weken na sluiting inschrijfperiode zijn. Als de trainingspakken binnen zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld door Intersport Luising. U kunt bij het ophalen van uw trainingspak de betaling voldoen aan Intersport Luising.