• COMPETITIES AMATEURVOETBAL NIET HERVAT

  Nu de regering heeft besloten de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan te verlengen t/m 28 april, zullen de competities voor het amateurvoetbal niet worden hervat.

  Hoewel dit een moeilijk besluit is geweest, vindt de KNVB het belangrijk om duidelijkheid te geven aan alle voetballiefhebbers van Nederland. Nederland heeft een uniek verenigingsleven dat nu al geruime tijd stilligt. Sommige mensen zijn ziek, sommigen helaas zelfs overleden en velen zitten verplicht thuis. Met de verlenging van de maatregelen kunnen we vaststellen dat de competities niet meer op een gewenste manier kunnen worden uitgespeeld.

  Natuurlijk hebben wij, als OBW, volledig begrip voor deze maatregel en zal Sportpark Hengelder voor alle activiteiten tot minimaal 28 april gesloten blijven.

  Wij zullen alle leden middels Nieuwsbrieven op de hoogte blijven houden omtrent deze voor ons allen moeilijke en vreemde periode.

  Blijf allemaal gezond en let op jezelf en op elkaar. Hopelijk kunnen we elkaar dan over niet al te lange tijd weer op Sportpark Hengelder begroeten.

  Kijk op de site van de KNVB voor het persbulletin