• Op een mooie zonnige maar frisse dag werden we zondag 28 oktober uitgenodigd om team van de week te zijn. Aan het enthousiasme van de kinderen, begeleiders en organisatie lag het zeker niet.

  Na een woordje van de organisatie zochten we de kleedkamer op om ons voor te bereiden op de wedstrijd, eenmaal omgekleed werden we door de trainer van het eerste elftal opgewacht.

  Na een aantal fotomomenten mochten we eindelijk onze kunsten, op het grote veld, laten zien met de wisselspelers van OBW. Het fanatisme droop ervan af!

  Iets voor de klok van half 3 betraden de kleuters hand in hand met de spelers van het eerste elftal het veld. Onze pupil van de week mocht de aftrap verrichten en deed dat fantastisch met een mooie goal achter de keeper van Doetinchem (niet wetende dat deze keeper later nog 6 maal moest vissen tijdens de wedstrijd)

  Na even op de tribune te hebben gezeten werden we in de kantine ontvangen met wat lekkers en wat te drinken.

  We willen de organisatie, de spelers, wisselspelers en trainer van het eerste elftal, kantine personeel en iedereen die we zijn vergeten bedanken voor deze supermiddag. 

  Trainers, begeleiders en spelers Team Kleuters!