• Martijn Bartels nieuwe hoofdtrainer OBW seizoen 2020-2021

  De Technische Commissie en het Algemeen Bestuur van Sportverenging OBW hebben overeenstemming bereikt met Martijn Bartels om tijdens het volgende seizoen 2020-2021 de leiding te krijgen over ons eerste voetbalelftal, wat op dit ogenblik in de derde klasse zondag speelt. Omdat onze huidige hoofdtrainer Frank van Kouwen aan het eind van dit seizoen OBW verruilt voor eersteklasser de Bataven, is er een vacature hiervoor ontstaan. 

  Op basis van de opgestelde profielschets heeft onze TC meerdere malen met diverse kandidaten gesproken. Daarna is Martijn geselecteerd als voorkeur kandidaat en heeft een aantal selectiespelers van OBW ook met hem gesproken. Dit alles heeft geleid tot een voordracht aan het Algemeen Bestuur, wat geresulteerd heeft tot zijn aanstelling. Martijn Bartels tekent bij OBW een contract voor één seizoen. Hij volgt nu de opleiding tot coach KNVB UEFA-A en loopt daartoe stage bij tweede-divisionist de Treffers in Groesbeek. 

  Hoofd Technische Commissie Robin Gardien is erg tevreden met de komst van Bartels: “Uit alle kandidaten kwam Martijn voor onze vereniging als beste uit de bus. Een bevlogen en gedreven jonge trainer, die het een geweldige uitdaging vindt om met een gretige en kwalitatief goede spelersgroep aan de slag te gaan. Hij heeft in zijn loopbaan al meerdere malen aangetoond dat hij succesvol kan zijn.” 

  Martijn Bartels, 34 jaar een woonachtig in Bemmel, is op dit ogenblik nog hoofdtrainer van zondag eersteklasser Leones uit Beneden-Leeuwen, waar hij serieus meedoet voor de prijzen. Dit is zijn derde jaar bij deze vereniging en hij heeft besloten om ondanks de uitstekende resultaten een nieuwe uitdaging aan te gaan: “Ik heb de gesprekken bij OBW als uitermate positief ervaren. Een warme en ambitieuze vereniging, waarbij de doorontwikkeling van eigen jeugd centraal staat. Dat spreekt mij heel erg aan en daar wil ik graag aan meebouwen. Met deze groep moeten we in ieder geval in een tweede klasse mee kunnen draaien. Ik ga daar samen met mijn team volgend seizoen de schouders onder zetten.” 

  Sportvereniging OBW wenst Martijn Bartels alvast veel succes als hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021.

   

  Met vriendelijke sportgroeten, 

  Algemeen Bestuur sv OBW