• OBW JO 15-3 heeft zaterdag 2 juni op schitterende wijze de bekerfinale gewonnen tegen Orion JO15-6.
  In september 2017 begonnen als JO15-4, aan zowel de beker als de competitie, bleek al snel dat het team op een hoger niveau moest worden ingedeeld. De wedstrijden werden te gemakkelijk gewonnen. Er werd dus besloten dat de jongens verder zouden gaan als JO15-3.

  Als JO15-4 hadden ze zich  al geplaatst voor het hoofdtoernooi van de beker en gingen als zodanig beginnen aan een lange reeks tot de finale.
  Allereerst speelde het team de uitwedstrijd tegen WSV JO15-6, uitslag 1-3. De kwartfinale in Beneden-Leeuwen tegen Leones JO15-2 werd sensationeel na strafschoppen gewonnen, reguliere uitstand 0-0.
  De halve finale werd gespeeld op Sportpark Hengelder tegen WWNA JO15 2 en werd overtuigend met 6 - 1 gewonnen. De Blauwwitten konden zich dus op gaan maken voor de finale.

  De finale werd gespeeld tegen Orion JO 15-6 in Nijmegen op het schitterende complex van SCE. Natuurlijk was er voor deze wedstrijd zowel bij de jongens als het kader enige spanning te voelen. Ze kregen veel steun van ouders, broers/zussen, opa's en oma's bij deze belangrijke wedstrijd.

  De eerste helft was OBW de bovenliggende partij, maar Orion werd toch enkele keren erg gevaarlijk o.a. een bal op de lat. Vlak voor rust wist OBW op voorsprong te komen door een schitterend doelpunt van Joël Ofugo.
  Na de rust bleef OBW het betere van het spel houden en kwam uiteindelijk door een doelpunt van Jur Terbonssen op een 2-0 voorsprong.

  Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter kon bij OBW en hun aanhang het feest losbarsten. Naar verluid bleeft het nog lang onrustig in Nijmegen en Zevenaar.

  Wout, Levi, Jarrick, Jesse, Dylan, Daan, Jop, Dani, Sam, Daan, Niels, Roy, Floris, Damian, Joël, Jur, Niels, Erik, Johan en Theo gefeliciteerd met deze prachtige teamprestatie!!