• Even op voorsprong

  OBW heeft slechts enkele minuten van een voorsprong kunnen genieten, want onze dames openden via Loni Rutjes de score wel de score. Enkele minuten later volgde de gelijkmaker en kort daarop de 1-2 stand. Na een kleine 10 minuten was de stand 2-2 en begon TVO de score uit te bouwen. Mede door enkele breaks liepen de gasten uit naar de ruststand 7-11, al moet wel worden opgemerkt, dat OBW deze middag een haat-liefde verhouding met de palen had. Daar kwamen jammer genoeg in de 1ste helft wel een paar ballen op.

  Dat gat van 4 doelpunten bleef in de tweede helft aanvankelijk gehandhaafd en liep TVO even uit naar 5 goals. Vanaf de 6de minuut begon OBW in te lopen en onze dames presteerden het zowaar om van 10-14 terug te komen tot 14-15 en toen waren er pas 10 minuten in de tweede helft gespeeld. Zou het er dan toch van komen?
  Jammer genoeg liep TVO weer snel uit naar 14-19, maar dat liet OBW niet op zich zitten. Breed scorend werd de stand zelfs gelijk getrokken tot 20-20 na 23 minuten spelen.
  De nummer 6 van TVO, volgens de opstelling Karlijn Bloem, ontpopte zich in de 2
  de helft tot een ware kwelgeest met haar 8 doelpunten en zij deed OBW dan ook de das om: 22-25

  Scores van OBW: Isabel Meijer 6,Bauke Jansen 4, Kirsten Boshoven en Loni Rutjes ieder 3, Mara Dukkerhof 2 en Maike Heinst, Zoƫ Jansen, Minke Jansen en Rianne Brakenhoff ieder 1.

   

 • OBW DS1 - TVO 11-11-2018