• OBW huldigt haar jubilarissen

  Tijdens de zeer druk bezochte nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari heeft s.v. OBW haar jubilarissen in het zonnetje gezet.

  Na de toespraak van onze (ad interim) voorzitters Erik Lubbers en Chris van Brero werden de jubilarissen één voor één gehuldigd.  Voor ieder was er een woordje voor wat zij tijdens hun onafgebroken lidmaatschap betekend hebben voor onze vereniging.

 • Staand van links naar rechts: Erik Jansen(50 jr.), Robert Wassink(25 jr.), Sander Stegeman(25jr.), John van Dinter(40jr.), Bennie ten Brinke(50 jr.) Theo Gielen(40 jr.) en Rob Weenink(40 jr.).
  Zittend van links naar rechts: Wim Sinderdinck(40 jr.) Dick Gesthuizen(50 jr.), Jordi v.d. Weerd(25 jr.), Bob ter Heerdt(25 jr.) en René van Heugten(40 jr.)
  Op de foto ontbreken door verhindering: Jan Willen Zweers(40 jr.) en John Lentjes(60 jr.)

 • Ook tijdens deze nieuwjaarsreceptie mocht ambassadrice Ria Bloemberg van "Kika" weer een cheque namens OBW in ontvangst nemen.
  De handballlers en voetballers hadden in 2019 tijdens de "snertweekenden" in november een recordbedrag van € 1.570,00 opgehaald voor het goede doel.
  Het bedrag werd uiteindelijk nog met € 100,00 verhoogd door een spontane gift van Dennis Versluijs. In ruil hiervoor mocht hij dit jaar de "Kika Beer" mee naar huis nemen.

  Een geweldig resultaat om trots op te mogen zijn.!!

 • Marco Reichwein werd benoemd tot Lid van Verdienste. Marco heeft in de jaren negentig jaren deel uitgemaakt van het toenmalige jeugdbestuur. Hij was vanaf 2007 tot 2018 Wedstrijdsecretaris Jeugd van onze vereniging.
  Ook heeft Marco zich ingezet voor de ontwikkeling van de huidige website.

 • Maarten Kuppens (links) en Henk Roording (rechts) werden benoemd tot "Vrijwilliger van het Jaar".
  Maarten was het afgelopen jaar één van de drijvende krachten v.w.b. de samenwerking van het dames/meidenvoetbal van DCS en OBW.
  Henk is al sinds mensenheugenis betrokken als vrijwilliger bij OBW. Begonnen als jeugdleider, daarna samen met zijn vrouw de shirts gewassen van de jeugdafdeling. Jaren betrokken geweest bij het Luilaktoernooi (bouw van de zeepbaan) en de laatste jaren de vaste terreinmeester op de donderdagavond.

 • Klik hier voor meer foto's van deze gezellige nieuwjaarsreceptie