• OBW JO11-1 Kampioen

  Het seizoen van OBW JO11-1 begon voortvarend. Na zeven wedstrijden hadden we eenentwintig punten, en onze grootste concurrent Eldenia JO11-3  acht wedstrijden en  negentien punten. Dus het zag er allemaal heel goed uit,  maar wij verloren uit bij Arnhemse Boys JO11-4, en Eldenia maakte geen fout.
  De week erop wisten we allebei te winnen, waardoor op zaterdag 7 december Eldenia bij OBW op bezoek kwam. De winnaar  mocht zich kampioen noemen.  

  Van te voren afgesproken met de jongens gewoon lekker voetballen, en doen waar jullie goed in zijn. Er was een hoop publiek en het leek echt een mooie finale te worden.
  Begin van de wedstrijd kwamen we heel snel op 1-0 door een goal van Tim. Daarna kwamen we behoorlijk onderdruk te staan, door een paar goede schoten van Eldenia op lat en paal. Door uitmuntend keeperswerk van Dejan en het harde werken van iedereen hielden we de nul. In de eerste time out  aangegeven  zie dat je voor de rust nog de 2-0 maakt dan zijn ze misschien wel gebroken. En dat gebeurde ook, een goed oplettende Joep zat er goed tussen bij een misverstand tussen keeper en speler  van Eldenia  en maakte de 2-0 vlak voor rust.  

  In de rust nogmaals benadrukt blijf voetballen en werken dan komt het goed. Iedereen knokte voor elke centimeter na de rust, en Eldenia geloofde er niet meer in en OBW bleef maar aanvallen. We verzuimden eigenlijk de drie en vier nul te maken.  Eldenia kwam er niet meer aan te pas.

  En daar was dan het laatste fluitsignaal  KAMPIOEN!!!!  Super gedaan boys SUPER TROTS OP JULLIE. Ook de tegenstander was heel sportief, gaven de chocolade medailles van hunzelf af aan onze jongens.
  Ja het kan dus nog wel, sportiviteit!  Ook wij hadden een zakje snoep uitgedeeld aan de tegenstander. De jongens vierden dit nog met tenues aan  onder de douche.

  Daarna in de kantine nog gevierd , en mooie medaille gekregen van OBW Toppie.

  Ik wil de jongens, Dejan, Boris, Jayvin, Joep, Casper, Tom, Job, Niek, Bruno, Tim en Pim  dan ook feliciteren met dit mooie resultaat.

  Ook willen wij iedereen bedanken voor  alles,  spelers, ouders, supporters, OBW, toppie geregeld. Een mooiere afsluitingvan de najaarscompetitie hadden we ons niet kunnen wensen

  Nogmaals bedankt. 

  Groeten Marvin en Martien