• OBW JO17-2 Kampioen

  Tijdens het samenstellen van de teams voor het seizoen 2019-2020 hadden de trainers al een goed gevoel bij het team. Het team is zo samengesteld dat ze voor elkaar niet zouden onder doen. Een ieder zal/moet “knokken” voor een plaats en dat is gebleken!!!

  Een paar maanden verder is het een geweldige "vechtmachine" geworden met een regelmaat van goed voetbal. Met als beloning het kampioenschap op 7 december!!!

  In de competitie werden vervolgens bijna alle wedstrijden gewonnen en slechts 1 keer verloren. Het was snel duidelijk dat het om vier ploegen ging die kampioen konden worden.

  De afgelopen weken hebben de trainers samen met de jongens de focus gehouden waar men naar toe wilde op de laatste wedstrijddag. Het binnen halen van de drie punten en kampioenschap. Dit zou gebeuren tegen mede concurrent RKPSC uit Pannerden. 

  Motiveren hoefden de trainers niet te doen, dit pikte het team heel goed op. Onder leiding van een zeer goed leidende scheidsrechter (Marco Peelen) werd er om 14.30 uur afgetrapt.

  Het was snel duidelijk dat RKPSC een vroege goal wilde forceren. Hoe ze ook voetbalden, het lukte hun niet om een zwakke plek in het spel/team te vinden om een goal te maken.
  Na ongeveer twintig minuten viel Roy in en kwam een paar minuten later over links voorbij de rechtsback en zorgde met een geplaats schot voor de 1-0.
  OBW bleef goed voetballen maar verzuimde om te scoren. Vlak voor rust maakte RKPSC de 1-1.

  Na tien minuten in de tweede helft legde Joel de bal af op Dylan en maakte de 2-1. OBW wilde meer …een penalty door aangeschoten hands zorgde voor 3-1 die benut werd door Joel.
  RKPSC kreeg geen kans meer maar bleef wel knokken. Vlak voor tijd gaf Levi een briljante pass op Joel en kon hieruit zijn tweede van de wedstrijd maken. De wedstrijd wordt uitgespeeld en de vreugde was groot na het laatste fluitsignaal.

  Met zesendertig goals voor en negen tegen hebben de jongens, met de geweldige keeper Jop, het goed gedaan…

  De trainers Erik &Theo danken het team voor hun spelvreugde, opkomst bij de trainingen en de kameraadschap.

  Op naar de derde klasse na de winterstop wat een mooie uitdaging is voor ons allen.