• Wellicht hebben jullie de posters al zien hangen in de kantine of de berichten gezien op de social media over de Rabobank Clubkascampagne. 

    Rabobank Clubkascampagne 
    Jouw stem is geld waard! Rabobank Arnhem en Omstreken stelt 200.000,00 euro beschikbaar voor de Rabobank Clubkascampagne. Het zou fantastisch zijn als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan OBW Voetbal en OBW Handbal. De stemperiode is van maandag 2 september tot en met maandag 16 september 2019. 

    Hoe werkt het?
    Ieder lid van de Rabobank ontvangt vijf stemcodes waarvan er maximaal twee stemcodes per club uitgebracht kunnen worden.

    Je kunt dus bijvoorbeeld 2x OBW Voetbal, 2x OBW Handbal en 1x op een andere vereniging stemmen. Stemmen kan via: https://www.clubkascampagne.nl/arnhem/clubkascampagne 

    Belangrijk is natuurlijk wel dat je lid bent van de Rabobank. Indien je geen lid bent, kan je uiteraard lid worden via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/. Helaas kan je dit jaar dan niet meer meedoen, maar voor volgend jaar ontvang je wel de stemcodes.  

    Indien er verder nog vragen zijn, dan horen wij dat graag. 

    Werk Sponsoring OBW
    sponsoring@obw.nl