• In onze rubriek "Sponsor van de Week" staat ook dit seizoen iedere week een trouwe sponsor in het zonnetje. Onze sponsors zijn cruciaal voor het voortbestaan van onze mooie club en daarom stellen we ze graag aan jullie voor. Deze week is Lex Hendriks Groente en Fruit uit Oud-Zevenaar de sponsor van de week! 

    Een mooi stukje familiegeschiedenis ligt aan de basis van het bedrijf. Het is namelijk allemaal al begonnen met de overgrootvader van Lex, Dorus Hendriks. Dorus had een tuinderij en bezocht met zijn verse waar de markt van Emmerik en Doetinchem. Dorus vertrok 's avonds laat met paard en volgepakte wagen en keerde de volgende dag na de markt weer met een lege kar terug. Al op jonge leeftijd ging Harrie Hendriks (vader van Lex) met zijn vader mee naar de markt en in 1980 nam hij het over om samen met zijn vrouw Lies het bedrijf verder uit te breiden. Sinds 2009 heeft Lex Hendriks het stokje van Harrie overgenomen. 

    Wekelijks staat Lex met vers fruit, groenten, aardappelen, kruiden en kruideniersgoederen op de markten in Doetinchem en Zevenaar. Hiernaast voorzien ze als vers-leverancier bedrijven van vers fruit en horeca van verse groenten. Dagelijks rijden ze rond om de verse producten bij hun klanten af te leveren. 

    Lex Hendriks Groente en Fruit is al jarenlang vaste sponsor van OBW.

    Hiernaast voorzien zij de kantine van fruit en wordt ook OBW1 bij competitiewedstrijden klaargestoomd met bananen, appels en mandarijnen van Lex. Hier ligt een mooie samenwerking aan ten grondslag: wint OBW 1, dan zijn de kosten voor Lex, maar als ze punten verspelen, dan zijn de kosten voor de mannen van OBW 1. Kortom, een extra motivatie om iedere wedstrijd voor de drie punten te gaan! 

    Wij willen Lex graag bedanken voor het ondersteunen van onze verenigingen en we hopen natuurlijk dat we nog jaren samen vooruit kunnen!