• Sponsor van de Week: Liemers Infragroep

  In onze rubriek "Sponsor van de Week" staat ook dit seizoen iedere week een trouwe sponsor in het zonnetje. Onze sponsors zijn cruciaal voor het voortbestaan van onze mooie club en daarom stellen we ze graag aan jullie voor.

  Deze week is Liemers Infragroep uit Duiven de sponsor van de week.

  Liemers Infragroep is een gezond familiebedrijf dat al bijna 40 jaar actief is op het gebied van de grond-, wegen-, en waterbouw en de cultuurtechniek. Ze werken voor regionale overheden, semi-overheidsorganisaties, industriƫle opdrachtgevers en private partijen en zijn thuis in o.a. terreininrichting, herinrichting woonwijken, bouw- en woonrijp maken van terreinen, rioolwerkzaamheden en bestrating.
  Liemers infragroep is gecertificeerd volgens ISO9001, ISO14001 en VCA***. Voor het deskundig en verantwoord uitvoeren van bodemsaneringen heeft Liemers Infragroep het kwaliteitssysteem ingericht volgens BRL SIKB 7000, Protocol 7001 en 7004. Ook hebben wij het SEB-keurmerk van Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf. 

  Dat Liemers Infragroep een lokaal betrokken onderneming is zien we ook terug bij s.v. OBW. Al een aantal jaar zijn ze namelijk een trouwe sponsor van onze club!

  We willen Liemers Infragroep en onze contactpersoon Willem-Jan Heijting bedanken en dat we nog vele jaren dit voort mogen zetten.

  En tot slot, ze zijn nog op zoek naar een landmeter/uitzetter en een assistent-uitvoerder GWW. Mocht je interesse hebben?
  Check dan: 
  https://www.infragroep.nl/