• Sponsor van de Week: Ten Brinke Interieurbeplanting

  7 mei 2018
 • In onze rubriek "Sponsor van de Week" staat iedere week een trouwe sponsor in het zonnetje. Onze sponsors zijn cruciaal voor het voortbestaan van onze club en daarom stellen wij ze graag aan jullie voor. Deze week is Ten Brinke Interieurbeplanting uit Zevenaar sponsor van de week!

  Ten Brinke Interieurbeplanting, van eigenaar Pascal ten Brinke, is ook alweer een aantal jaar een trouwe bordsponsor van s.v. OBW. Hiernaast ondersteunen ze ook altijd het jaarlijkse Luilaktoernooi.

  Ten Brinke Interieurbeplanting levert en onderhoudt Interieurbeplanting aan bedrijven met als ultieme doel het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen. In 1995 begon Pascal met zijn eenmansbedrijf en vandaag de dag is Ten Brinke Interieurbeplanting  uitgegroeid tot een bloeiend en landelijk opererend bedrijf. Wat begon met het leveren en verzorgen van hydrocultuur beplanting leveren ze nu ook sfeerdecoratie, kunstplanten, geprepareerde planten, verse bloemen en kerstdecoraties.

  Ten Brinke Interieurbeplanting heeft projecten uitgevoerd bij een grot aantal verschillende bedrijven en organisaties. Benieuwd? https://www.ten-brinke.nl/projectimpressies/

  Wij willen Ten Brinke Interieurbeplanting en in het bijzonder Pascal ten Brinke enorm bedanken voor het sponsoren van s.v. OBW!