• Sponsoring voetbal

  De wortels van Sportvereniging OBW liggen dan wel in de buurtschap Ooy, maar met ruim 800 leden is OBW inmiddels diep en breed geworteld in de Zevenaarse samenleving. Een van de beleidslijnen van OBW is het instant houden van die (oud)-Zevenaarse identiteit, door de hele vereniging heen. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat het merendeel van de selecties van haar eerste senioren- en jeugdelftallen dient te bestaan uit lokale, eigen opgeleide spelers. Neemt niet weg dat uiteindelijk iedereen lid kan worden van ons sportvereniging en dat plezier bij zowel onze jongste jeugd als de oudste senioren de boventoon voert. Zoals u zakelijk ook weet, vanuit plezier ontstaat als vanzelf goede prestaties!

  Een combinatie van plezier en prestatie komt ook terug bij het organiseren van de vereniging en ervoor zorgen dat jong en oud zich thuis voelen bij de club. Hierbij is sponsoring van cruciaal belang. Inkomstenbronnen staan onder druk doordat gemeentelijke subsidies worden verlaagd en het lidmaatschap van een sportvereniging niet meer vanzelfsprekend is. Maar ook de uitgaven stijgen. Denk hierbij aan onderhoud van het sportpark, het op peil houden van de faciliteiten, het organiseren van activiteiten en het opleiden van trainers om zo de jeugdafdeling naar een hoger plan te brengen.

  Kortom, sponsoring is cruciaal voor OBW!

  Wat u daarvoor terug krijgt? Allereerst zichtbaarheid. Zichtbaarheid als maatschappelijk betrokken ondernemer in de Liemers die ervoor zorgt dat honderden voetballers wekelijks hun passie kunnen uitoefenen. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s die aan het genieten zijn van het spelletje doordat sponsors als u bereid zijn om de club te ondersteunen. Door deze betrokkenheid komt u ook in direct contact met collega-ondernemers met een warm hart voor OBW. OBW organiseert regelmatig evenementen waarbij sponsoren worden uitgenodigd. En u weet als ondernemer maar al te goed dat ondernemen het beste gaat met lokale partijen die "elkaar in de ogen kunnen kijken" en op eenzelfde manier financiële steun geven aan een lokale sportvereniging.

  De publiciteitswaarde van Sportvereniging OBW is altijd positief. Kernwaarden zijn sportiviteit, lokale uitstraling, een knappe jeugdopleiding, trots en maatschappelijke betrokkenheid. Daar kan uw bedrijf ook mee voor de dag komen.

  Wilt u meer informatie over hoe u als bedrijf, of als particulier, OBW kan ondersteunen? Laat het ons weten door het versturen van een mail naar sponsoring@obw.nl. Ook kunt u hier klikken om alvast inspiratie op te doen hoe OBW uw bedrijf in beeld kan brengen.

  Wij horen graag van u.

  Met vriendelijke groet

  Roel Tinneveld
  Werkgroep Sponsoring

 • Ook sponsor worden?

  Klik hier voor de sponsormodules.