• Zondag 2 september 2018 Voetbalinstuif bij s.v. OBW.

    Jongens en meisjes van 3 t/m 10 jaar kunnen op deze zondag alleen of samen met hun klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes op een hele leuke manier kennismaken met voetbal. Je hoeft geen lid te zijn van s.v. OBW.

    De aanvangstijd is 10.00 uur en de activiteiten duren tot ca. 12.00 uur. Deelname aan deze activiteit is geheel gratis en voor drinken en drinken wordt gezorgd!!! 

    Wil jij meedoen aan deze leuke Voetbalactiviteit? Geef je dan snel op, dit kan via voetbalinstuif@obw.nl
    Geef je naam, achternaam, leeftijd en telefoonnummer aan ons door. 

    Je kunt je opgeven tot uiterlijk zaterdag 1 september 2018.

    Ook bij s.v. OBW hebben we meidenvoetbal. Dus meisjes die zin hebben om een keer te komen voetballen zijn bij s.v. OBW meer dan welkom! 

    Belangrijk!

    Indien je lid wordt bij s.v. OBW ontvang je als welkomstcadeau een echte s.v. OBW T-shirt met je eigen naam. Tevens krijgen allen deelnemers een hele mooie goodiebag met inhoud mee naar huis. 

    Mocht je niet kunnen op zondag 2 september en wil je graag voetballen of een keer meetrainen? Voor een proeftraining neem contact op via voetbal@obw.nl.

    Wil je meer weten over s.v. OBW kijk dan even op www.obw.nl. Graag ontmoeten wij jou op de voetbalinstuif! 

    De organisatie bedankt onze sponsoren JUMBO Heemskerk, De Griethse Poort ETEN ?? FEESTEN ?? BOWLEN, Club van 50 s.v. OBW, Intersport Luising & Werkgroep sponsoring s.v. OBW voor het ondersteunen van de voetbalinstuif