• Zoals de meeste inmiddels wel weten is er dit seizoen ook een zaterdag1 team bij OBW en dus leek het mij tijd voor een kleine update over ons ‘’sterrenteam’’. Wel zo toepasselijk in ons clubblad he? Na toch een hoop sceptische berichten van buitenaf over zaterdag1 is het gelukt om een selectie van 19 man bij elkaar te krijgen. En niet zomaar wat koekenbakkers! Naast maar liefst 10 oud zondag1 spelers hebben we ook 9 nieuwe leden erbij kregen. Onder leiding van Niek Tinneveld staat plezier voorop, maar prestaties zorgen uiteraard ook voor net iets meer plezier.

    Het seizoen begon voortvarend met 3 winstpartijen in de beker en winst op het Babberich toernooi. Toch ging de 1e competitiewedstrijd in de 4e klasse A totaal onnodig verloren. Inmiddels hebben we 6 punten uit 4 wedstrijden. Iets wat misschien toch wel net iets te weinig is, maar ook wij moeten weer een beetje wennen aan elkaar. Natuurlijk is ook niet iedereen de jongste meer!! Daarnaast is het voetballen op de zaterdag voor veel teamgenoten nog even wennen. Dat biertje op de vrijdag laten staan is voor velen geen optie. En dat is dan ook vaak te zien op de zaterdagmiddag. Maar goed, we zijn net begonnen en het seizoen is nog lang om maar weer eens een mooi cliché erbij te halen.

    Ons doel vooraf aan het seizoen was toch wel om te promoveren via het kampioenschap of anders via de nacompetitie. Iets wat we nog steeds graag willen, maar dan moeten er eerst een paar jongens uit de lappenmand komen, want op het moment dat ik dit schrijf hebben we maar liefst 6 geblesseerden. Niet te vergeten dat onze topscorer Kevin Plasmans inmiddels in Brazilië zit. Toch heb ik en de rest van het team er veel vertrouwen in dat we mee gaan doen om de bovenste plekken en als dit niet het geval zou zijn, dan drinken we er in ieder geval niks minder om. De meeste jongens zullen al wel met hun hoofd bij het bijbehorende weekendje weg zijn. Kan ik ook mooi even via deze weg onze feestcommissie er van langs geven, want we willen toch zeker dit seizoen minimaal 2x weg. Voor de ‘’teambuilding’’ dan natuurlijk.

    Ben je benieuwd naar wat (volgevreten) vedettes die denken dat ze nog heel goed kunnen voetballen? Kom dan gezellig een keer op de zaterdagmiddag rond een uurtje of 3 kijken. De entree is nog gratis ook! (Bizar als je ziet wat voor een fantastisch voetbal wij op de mat kunnen leggen).

    Tot snel bij OBW,

    Namens Dimitri Vrehe