Club van 50 - s.v. OBW

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Club van 50

Club van 50


Wat is de Club van 50?
De "Club van 50" is een groep mensen die s.v. OBW een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50,00 doneren.De "Club van 50" wil daarvoor periodiek, eventueel in samenwerking met onze sponsorcommissie "Gewoon OBW", een gezellige bijeenkomst organiseren.Het grootste deel van de beschikbare gelden wordt, op voorstel van de "Club van 50", besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Daarbij kun je denken aan activiteiten voor de jeugd, maar het geld wordt ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld een bijdrage voor een kinderhoek in de kantine, een nieuw scorebord of terrasmeubels.

Wat krijgt u hiervoor terug?
Vermelding van uw naam op het bord in onze kantine?? Gratis deelname aan een bijeenkomst van de "Club van 50"??
Vermelding op de website van s.v. OBW?? Eeuwige dankbaarheid en roem.

Wie kan er lid worden van de Club van 50?
Uiteraard de leden en oud-leden van s.v. OBW, maar ook ouders van (jeugd)leden en in het algemeen een ieder die s.v. OBW een warm hart toedraagt. Voor zakelijke sponsoring verwijzen wij naar onze sponsorcom-missie "Gewoon OBW".

Wie bepaalt wat er met het geld gaat gebeuren?

Elke donateur mag met een suggestie komen waar het geld aan besteed kan worden. In overleg met het handbal- en voetbalbestuur zal bepaald worden waar de gelden naar toe gaan. Op de jaarlijks ledenvergadering zal een overzicht van inkomsten en bestedingen worden gepresenteerd.

Hoe kan je lid worden?
Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier  in te vullen en inleveren in het clubgebouw van s.v. OBW of via clubvan50@obw.nl Wil je weten wie jou voorgingen als lid van "Club van 50", klik dan hier
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!