Vrijwilligersbeleid - s.v. OBW

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligersbeleid

Vrijwilligersbeleid

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Samen zijn we verantwoordelijk om onze vereniging draaiende te houden. Een belangrijke taak ligt bij het ervoor zorgen dat de teams kunnen sporten. Daar hebben we kaderleden voor nodig, maar ook teammanagers, scheidsrechters en grensrechters.

Verder zijn vrijwilligers voor het onderhoud van de accommodatie, het bemensen van de kantine en de bar en het verzorgen van inkoop, ICT, PR en Communicatie onontbeerlijk.

Om in al deze taken te voorzien zijn er tal van commissies. Mocht je het leuk vinden om je steentje bij te dragen in een van deze commissies, neem dan gerust contact op via de bij de commissie personen of per mail. Nieuwe aanwas is altijd welkom!

De vrijwilligerscommissie van OBW houdt zich bezig met:

  • Matchen vrijwilligers

We helpen de vraag van OBW te matchen met het aanbod van vrijwilligers. Of dit nu een incidentele klus is of een structurele taak: we hebben veel kwaliteiten rondlopen die we graag benutten voor onze club.

  • Aanstelling vrijwilligers

Nieuwe vrijwilligers worden opgenomen in onze administratie en we zorgen voor een VOG aanvraag voor vrijwilligers die werken met personen. Zo waarborgen we hetgeen we hebben afgesproken over veiligheid en integriteit.

  • Aandacht voor vrijwilligers

Of het nu om een jubilaris gaat, een afscheid, of zomaar een vrijwilliger in het zonnetje zetten: we willen onze waardering laten blijken op diverse momenten en manieren. Daarnaast organiseren we gezellige uitjes of thema-avonden over onderwerpen die voor vrijwilligers(groepen) interessant zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!