Een tweede carrière voor jouw voetbalschoenen - s.v. OBW

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Een tweede carrière voor jouw voetbalschoenen

Een tweede carrière voor jouw voetbalschoenen

GEEF JE VOETBALSCHOENEN EEN TWEEDE CARRIERE! 

 Als OWB vinden wij dat iedereen moet kunnen sporten!  Goede voetbalschoenen die te klein zijn en in de kast belanden en alweer nieuwe schoenen omdat je kind in de groei is. Voor velen van ons herkenbaar.  

Daarom zijn OBW en ZevenAARDIG een samenwerking aangegaan waarmee we gebruikte voetbalschoenen een tweede carrière geven. 

Zo zetten we ons in om sporten voor iedereen mogelijk te maken!

 

Hoe het werkt: 

Vanaf 22 april staat er op zaterdagen, bij de ingang van de kantine, een speciale container. Hier kun je gebruikte, maar bruikbare voetbalschoenen in doen.  Zorg ervoor dat de schoenen schoon en netjes in de container worden gedaan. 

De Vrijwilligers van ZevenAARDIG legen deze container, sorteren de ingeleverde spullen, maken ze zonodig schoon en presenteren ze in de weggeefwinkel. 

De wegggeefwinkel is er voor iedereen: jong en oud, groot of klein, dikke of dunne portemonnee. Je kunt er spullen gratis halen, je kunt er ook spullen brengen. De weggeefwinkel van ZevenAARDIG is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.30-15.30u en is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor OBW leden.   Adres: Voltastraat 45, Zevenaar. 

We geloven dat dit initiatief voorziet in een maatschappelijke behoefte en hopen dat het navolging krijgt bij andere sportverenigingen in de Liemers!  

Meer weten? 

Neem dan contact op met vrijwilligers@obw.nl 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!